marți, august 05, 2008

Doi dementi pe malul marii.


Ciudat. E ciudat cum respiratia ta calda se joaca copilareste cu pielea mea. E ciudat cum degetele tale se plimba pe obrajii mei inghetati de frigul diminetii. E ciudat cum mirosul tau imi gadila narile la fel ca si mirosul lui. E ciudat cum zambetul tau infantil ma face sa zambesc la randul meu. La fel ca al lui. Ca el. El. Varful lazii cu jucarii. Trecutul. Tu. Un nou inceput. Prezentul. Viitorul. Iti simt mainile cum imi inconjoara mijlocul firav. Iti simt parul ud cum, gadilandu'ma, imi atinge umarul. Iti simt respiratia mangaindu'mi incet pielea. Iti simt ochii verzi privindu'ma. Te simt langa mine. Esti aici. Eu nu. Mintea mea nu. Mintea mea e langa celalalt tu. Celalalt tu care e acum cu alta eu.
Atingerea fina a degetelor tale ma scoate din starea mea de nepasare. Celalalt nu mai exista. Acum existi doar tu. Marea. Nisipul. Valurile. Noi. Tresar si iti spun cu o spontaneitate iesita din comun.
'Vreau sa uit'
Inainte ca tu sa imi poti raspunde, buzele mele moi le apasa pline de pasiune pe ale tale. Ma privesti nedumerit dar nu te impotrivesti. Ma lasi incet pe spate invaluindu'mi intreg corpul in saruturi calde. Valurile reci dansand pe sub spatele meu imi provoaca un fior care imi face corpul sa tresara subtil. Iti plimbi usor mana peste spatele meu, sarutandu'mi pasional gatul. Inimile noastre se dilata pompand placere prin vene. Peste tot. In creier. In jos, de'a lungul coloanei vertebrale. De jur imprejurul stomacului. Explodand in ochii nostri umezi. Imi dai drumul brusc si ma fixezi cu privirea. Ma lasi moale si fara cuvinte. Placerea care iti devoreaza fata este inlocuita rapid de o expresie indescifrabila de o minte fragila. Pentru o clipa, sunt pe punctul de a crede ca te vei ridica si vei pleca. M'ai invaluit cu o dorinta atat de profunda si de periculoasa, incat, daca ai pleca si m'ai abandona asa, daca te'ai intoarce si ai pleca, as inebuni. Te apropii din nou de mine. Iti simt din nou pielea umeda si inima batand cu salbaticie in piept. Ma cuprinzi din nou in brate strangadu'ma si sarutandu'ma....
Stam intinsi pe nisipul cald. Ma uit in ochii tai adanci si citesc printre randuri. Esti fericit. Zambesti. Zambesc. Doi dementi pe malul marii. Zambind.