sâmbătă, iulie 19, 2008

Greseala. Repetata.


De ieri nu ai mai dat niciun semn. Stau in pat si rad. Am avut dreptate. Dar e totusi prea devreme. Mai ai timp. Cateva zile. Ar fi bine sa te grabesti. Nu mai e ca atunci. Nu mai sunt in stare sa cred ca secundele sunt minute, minutele ore, orele zile. Acum, timpul meu e masurat doar in clipe. Cateva clipe, si sansele tale dispar. Pentru totdeauna. Grabeste'te.
Ma plimb plictisita prin oras. E seara. E placut. Nimic neobisnuit. Aceeasi monotonie binecunosuta. Totul merge perfect. Simt cum amintirea ta neajutorata se evapora incet din sufletul meu. Ma gandeam sa imi iau o vacanta. Sa plec. Undeva departe de praful orasului. Undeva unde sa fiu doar eu, muzica si pachetul de tigari. Deja ma visez stand pe un deal. Fara flori. Doar iarba, castile, si fumul dansator al tigarii. In mintea mea doar eu. Doar versurile. Doar... dar brusc, ma trezesc. Inchid ochii. Sper ca e o gluma proasta. Ii deschid din nou. Masina ta doarme cuminte in fata mea. Tu stai si te uiti zambind. Imi faci semn sa ma apropii. Incerc sa par neinteresata. Fluturii din stomac ma avertizeaza ca amintirea ta e gata sa intre din nou in mine. Lasi geamul jos si imi spui sa intru. Nu am nimic de pierdut. Vom sta si vom vorbi. Eu voi incerca sa par stapana pe situatie. Tu vei continua sa imi zambesti. Simplu.
Intru in spate pentru a evita contactul vizual cu acei ochi care imi dau fiori. Vorbim de ceva timp. Te opresti brusc si vi langa mine. Te apropii si ma saruti. Nu ma voi opune desi creierul imi spune sa o fac. Ai acelas miros ca deobicei. Mirosul acela de care sunt atat de dependenta. Mirosul acela care ma duce atat de usor intr'o alta lume.
'De ce nu vrei sa iesi pentru totdeauna?! De ce ma provoci de fiecare data?!' sunt intrebari la care nu le voi gasi raspuns prea curand. Dar nici nu are rost sa caut acum. Esti peste mine. Geamurile se aburesc treptat. Ma saruti apasat pe gat. Imi bagi incet mana pe sub bluza... palmele tale reci imi dau fiori. Hainele noastre ajung plutind pe podeaua masinii. Iti simt pielea fina lipita de a mea.
S'a intamplat ce stiam de la inceput ca se va intampla. Te'am simtit pentru a mia oara in mine. Inca o greseala muta care nu ne schimba cu nimic situatia. Ma uit la ceas. 3 ore. Imposibil. Ma imbrac repede si vreau sa plec. Ma prinzi de mana si ma tragi din nou spre tine zambind. Ma uit la tine plina de dispret si plec. Nu ma uit inapoi si ma doare. Am facut aceeasi greseala ca deobicei...