luni, octombrie 18, 2010

e un vis în al tău vis

ştiai?

sau poate chiar mai multe.

şi-n visul tău mai toţi visează

cum visează.

e mai mult astăzi decât mâine

-n visul tău

şi soarele-a plecat de mult

iar visătorii stau şi-aşteaptă.

visăm pe rând,

civilizaţi,

stând neclintiţi la coadă

iar visele plutesc uşor,

frumos grupate,

aliniate,

intrând atent în ameţiţii

visători.

‘îţi voi zâmbi din vis’,

mi-ai spus,

dar visu-ţi e de mult departe.

e un vis în al tău vis,

ştiai?

sau poate chiar mai multe.


Pentru cei cărora încă nu le-am spus, m-am mutat pe http://pecontrasens.tumblr.com Toate postările noi vor apărea acolo, aici fiind postate doar în cazul în care-mi amintesc. Hope to see you there.


9 comentarii:

nijk spunea...

esti genial(a)! ahh, si ms! ..m-am inspirat putin din plylistul tau, sau din ideea de muzica pe blog, din amandoua de fapt! great job! super poezii!

alii.i spunea...

'genială', mulţumesc :p

nijk spunea...

geniala, fie! si modesta insa! am vazut ca nu suferi de A, alii.i
foarte mishto la blogul asta, e ca desi toata lumea te lauda, tu faci cumva o vraja din tastatura si lasi sa se intrevada ca nu suferi de vedetism. imi mai place ca e un blog tare viu, comentarii, pasiuni, am vazut ca ai un invitat permanent care varsa gaz pe foc :D, simpatic blogul. cred ca e printre cele mai bune, iar calitatea poeziilor e de 5 stele !!! gata, scz ca m-am bagat in seama prea mult dar chiar m-am tinut de mai mult vreme sa-mi exprim recunostinta pt ca am "furat" de la tine ideea inserarii muzicii pe blog, plus melodiile superbe! inspiratia sa-ti fie mereu un bun amant! (stiu ca las loc de interpretari in mai multe sensuri, scz ! :)) :P )

Mihai spunea...

:) frumos.

Daniel Alexandru spunea...

Buna :)
Te invit sa citesti :
http://www.tipimaginar.blgospot.com

Anonim spunea...

Salutare,

imi place blogul tau si am sa-l introduc in lista mea de link exchange. daca doresti, poti sa folosesti si tu de pe site-ul meu cateva aplicatii interesante: generatorul automat de link scurt (asta este gadget certificat gooole), codul qr generat automat al fiecarei pagini in care il pui, pr-ul generat grafic pentru blogul tau sau orice alta aplicatie ti se potriveste de pe site-ul meu.

Intra pe http://wikitools.ro pentru a-ti alege ce aplicatii iti plac si a vedea conditiile de link exchange, care ne vor aduce la aman2 mai mult trafic.

Multa bafta

liana spunea...

bravo, ai castigat un cititor

bogdan spunea...

eu acum va descopra

truta spunea...

muscatura delicios de veninoasa