luni, iulie 28, 2008

Provoci dependenta.


Ne asezam unul langa altul pe nisipul ud. Bem cateva beri impreuna. Fumam pachete intregi de tigari ieftine impreuna. Radem impreuna. Ne intindem pe spate pe nisipul rece si vorbim ore in sir. Sunt in al9lea cer. Dar totul se prabuseste peste mine....in momentul in care te ridici si imi spui ca ma adori. Dar vrei sa ramai la ea. Ma uit socata la tine. Nu imi vine sa cred. Incep sa plang si lacrimi reci se rostogolesc pe fata mea care inca mai are desenate urmele unui zambet inocent. Te apropii incet de mine si vrei sa ma saruti si sa ma strangi in brate. Probabil pentru ca imi vezi sufletul cum se sparge in marginile ascutite ale scoicilor. Probabil pentru ca imi auzi bataile inimii care se zbate sa iasa din piept. Ma trag speriata. Nu sunt in stare sa zic nimic. Ma uit la mare si plang. Plang ca un copil nevinovat. Incepi sa vorbesti cu mine. Sa imi explici. Eu sunt insa prea preocupata de fumul tigarii. Drogul nu mai are niciun efect. S'a evaporat o data cu cuvintele tale. Te uiti la mine cu ochii impaienjeniti. Ma ridic si plec. Nu te privesc. Nu vreau sa iti avd ochii reci. Nu vreau sa iti vad zambetul satisfacut din coltul gurii. Te ridici si ma prinzi de mana. Incep sa plang din ce in ce mai tare. Tremur. Dar nu imi e frig. Te implor din priviri sa imi dai drumul. Tu continui sa ma strangi puternic de incheietura mainii care se inroseste treptat. Ma iei in brate. Te imping si incep sa fug. Nu vad unde. Nu ma intereseaza. Vreau sa plec cat mai departe...
Durerea provocata de banca rece ma indeamna sa ma trezesc. E aproape dimineata. Ma ghemuiesc ca un copil pe banca umeda. Greata urca incet din stomac pana in gat. Panica ma ia in brate si depresia imi ingreuneaza capul. Incerc sa ma ridic dar cad inapoi fara sa fiu in stare sa imi dau seama ce'i cu mine. Am nevoie de ajutor. Am nevoie de tine. Acum. Te'as suna. Ca sa iti zic ce?! Ca am o criza din cauza unei doze prea mari de cocaina?! Ca am baut prea multa bere si am fumat mult prea multe tigari?! Ca nu mai vad nimic din cauza ochilor umflati de la atata plans?! Ca totul se invarte cu mine si ca nu sunt in stare sa ma ridic din cauza durerii infioratoare de cap?! Asta stii deja. Doar ai fost si tu. Tu m'ai adus in halul asta. Tu ai vrut sa ma ai din nou si ai procedat gresit. Dar, din pacate, nu am fost destul de drogata incat sa cedez. Nu si de data asta. Esti un fraier. Nu meriti nici cea mai prost platita tarfa. Si totusi. Am nevoie de tine ca de un drog. Am nevoie de atingerile si soaptele tale. Am nevoie de respiratia ta calda. Am nevoie de parfumul tau. Am nevoie de... noi.
Inchid ochii. Lacrimi jucause vor sa iasa din ochii mei. Ma ustura. Ma doare. Tremur. Plang. Mi'e frig. Mi'e somn. Vreau. Nu mai vreau. Frica ma prinde in bratele ei umede si reci. Razele soarelui imi lipesc ochii. Frigul diminetii danseaza in jurul meu. Nu il mai simt. Adorm...si visez.